Zomer/Winterbanden

Wanneer het kouder is dan 7 °C raden wij aan om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Op deze manier heeft u tijdens de herfst- en wintermaanden een betere grip op het wegdek en een grotere afvoer van water, smeltend ijs en sneeuw. In diverse Europese landen zijn winterbanden zelfs verplicht.

 


 
Banden laten wisselen
Wanneer u een set banden heeft met velgen, is het ongeveer 20 minuten werk om deze te wisselen. Indien de banden op de velg gewisseld moeten worden, moet u rekening houden met een klein uurtje werk.
U kunt hier op wachten onder het genot van een kopje koffie of thee in onze wachtruimte. Ook kinderen kunnen zich tijdens het wachten bij ons vermaken. 


Bel 0297-281458 voor meer informatie of maak gelijk online een afspraak !

 

 

Bandenhotel
Heeft u geen plek om uw andere banden op te slaan? Wanneer u bij ons een set winterbanden aanschaft of wanneer u al winterbanden heeft, bewaren wij zomer/winterbanden bij ons in het magazijn tegen een kleine vergoeding. Alvorens de montage checken wij vanzelfsprekend de bandenspanning en het profiel. Als de banden aan vervanging toe zijn, hoort u dat van ons. Wij helpen u immers graag veilig op weg.