Welkom

In Mijdrecht tegenover het zwembad kunt u ons vinden. In 2017 vieren wij ons 40-jarig bestaan. Autobedrijf Peek is aangesloten bij BOSCH CAR SERVICE en lid van BOVAG. Bij ons bent u verzekerd van deskundig, objectief advies, snelle service en vriendelijk personeel. Wel zijn wij Ford Specialist van De Ronde Venen.

 

Werkplaats

Werkplaats Peek MijdrechtAls universeel autobedrijf onderhouden en repareren wij alle merken personen- en bedrijfswagens. Bij het Bosch traningscentrum te Barneveld worden de monteurs getraind en op de hoogte gehouden van de laatste technische ontwikkelingen door het opleidingsplan van Bosch Car Service. Ook is onze werkplaats voorzien van de modernste gereedschappen en Bosch apparatuur. Hiermee kunnen wij de auto’s van onze klanten in top conditie houden.

U kunt in onze werkplaats terecht voor APK, reparatie en onderhoud van alle merken personen- en bedrijfswagens, roetmeting diesels,
airco onderhoud, aanschaf en inbouw
accessoires, trekhaken, radio's,
navigatiesystemen, carkits enzovoort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Verkoop
Voor het aanschaffen van een mooie auto bent u ook bij ons op het juiste adres! Dit kan een hele nieuwe personen-of bedrijfswagen zijn, maar ook hebben wij een showroom met gemiddeld 30 occasions in verschillende categorieën. Het voordeel van een auto kopen bij een Bosch Car Service betekent dat ook uw fabrieksgarantie geldig blijft bij regulier onderhoud, omdat wij alleen met orginele merk-en Bosch onderdelen werken. Een ander voordeel is dat, omdat wij alle merken verkopen en ook onderhoud aan alle merken plegen, u bij ons altijd onafhankelijk en eerlijk advies krijgt!

 


 

Zoekopdracht

Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Dan is dit is geen probleem. In overleg met onze verkoper kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Samen proberen wij voor u snel en efficiënt de auto van uw dromen te leveren. U kunt contact met onze verkoper opnemen.