Historie

*1976

Co Peek is hobbymatig begonnen met het repareren van auto’s. Een jaar later in 1977 heeft hij besloten een eigen zaak op te richten en heeft zich ingeschreven bij de kamer van koophandel. In het begin combineerde hij dit nog met een baan ernaast voor halve dagen.


*1979
Co heeft het druk en waagt de stap om volledig zelfstandig te gaan. Wat begon met een werkplaats van
100 m², werd al snel uitgebreid tot men beschikte over een werkplaats van 400 m² en een kantoorruimte. Ondertussen was ook het team versterkt met 3 medewerkers.

*1992

Keurmerken en garanties werden steeds belangrijker. Wij sloten ons aan bij BOVAG.


*2002

Autobedrijf Co Peek krijgt de kans om een paar honderd meter verderop een 5 jaar oud pand te kopen met een mooie grote showroom. Na een verbouwing van 3 maanden is er een zeer modern autobedrijf met een volledig uitgeruste werkplaats ontstaan.

*2003 
De capaciteit is groter geworden, de leasemaatschappijen sluiten alleen nog maar contracten met bepaalde organisaties. Een paar redenen om ons aan te sluiten bij Bosch Car Service. Ook de technische ondersteuning en opleidingen van Bosch zijn belangrijke punten geweest om deze beslissing te nemen. 

                                                                                                                                                                                                                                             

*2009
Het bedrijf heeft zijn bevoegdheid gehaald als Innovam Erkend Leerbedrijf voor de mobiliteitsbrance. Hiermee zorgen wij dat ook in de toekomst uw auto in goede handen is.

 

*2015

Milieu wordt een steeds belangrijker onderwerp, ook in de mobiliteitsbranch.  Autobedrijf Peek wil hier ook zijn steentje aan bijdragen en is  Erkend Duurzaam geworden.

 

Het Erkend Duurzaam-certificaat is een keurmerk voor en door de automobielbranche, dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat veel verder dan alleen het milieu. Ook de dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie zijn belangrijk. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het duurzaam inrichten van werkplaats en bedrijf en het duurzaam omgaan met energie. Zo is recent alle reguliere verlichting vervangen door LED-verlichting.

*2019
Nu staat er een autobedrijf waarmee wij u op alle aspecten van het autorijden kunnen bedienen, van het repareren, onderhouden, verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, het inbouwen van accessoires, trekhaken en alarmsystemen tot het afsluiten van financiering, verzekering en pechhulp.

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor vrijblijvend en betrouwbaar advies!